Yunus Emre Anaokulu
Sundura Mahallesi 46.sokak N03 Hopa

VİZYON

Dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş eğitim modelleri, modern eğitim teknolojileri, her yaş grubuna kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Oynayarak öğrenirken öğrenmekten zevk alan, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz İlk Defa Hizmete Başlamıştır.

08.30-13.30 Normal Eğitim 08.30-17.30 Tam Gün

Kaloriferli

İlçe Merkezi

Proje Çalışmaları